La Furgo i la Font d'Ivars 16/03/2012

Divendres pel matí, festa a la feina i per devant un dia impressionant per a fer bici. Día de Plantà Fallera que no dubte en aprofitar amb dos company del curro. Toca anar cap a Castelló de la Ribera (o Villanova de Castelló) per a que l’amic Vicent mos done una altra opció a la tan recorreguda ruta de la Furgona.
Àlvaro i jo eixim a les 7:45 i en un moment en Castelló. Des d’allí Vicent mos du cap a la Font Amarga i pujem a la Cantereta.


D’allí cap a Santa Ana i la senda de la Furgona, la senda Rosa i creuem el túnel de l’autovia. Quan eixim d’ell anem cap als tobogans i abans de fer la senda dels armerlers tremquem cap a l’esquerra i fem una pujà a peu que mos porta a una pista forestal per a baixar tot seguit a la Font d’Ivars.


Com no, anem a Beneixida a per la torrà característica i tornem a pujar lo que abans hem baixat per a buscar unes sendes que mos porten per les Salines fins al camp de tir amb una dificultat considerable. Com no, tot un disfrutar per mi ja que no les conexilla i valen molt la pena…

En resumen, una bona ruta per a ser falles i afrontarles sense ansia de bici.

Gràcies als companys per la companyia i salutacions.

Tomàs


Distancia recorrida: 60,7 kilómetros
Altitud min: 63 metros, max: 299 metros
Desnivel acum. subiendo: 1.064 metros, bajando: 1.129 metros
Grado de dificultad: Difícil
Tiempo: 5 horas 22 minutos
Fecha: marzo 16, 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario