La “Epilady” i La “Aboia-escaps”

Diumenge, 01/04/2012
Ja ens imaginàvem, els bttrack que no l´havíem fet (tots els qu´estavem, excepte Tomás), el perqué del nom de estos dos pijors trams que donen nom a esta ruteta.
I així es com ferem la “penitencia” en Diumenge de Rams en compte del Divendres Sant. Es un dir ja que si ens agrada…no es cap penitencia ¿No?En fí, “Diumenge de Trams” com día Vicent… i el primer escomençà pujant San Blas i entrant al Realenc, un tram per tots conegut i entranyable qu´en arrivar al casalot té diferents variants. I clar, agarrarem la més… bonica. Encara que avans d´entrar en materia tingueren que arrancar, sí, com sona, arrancar la cadena de Pascual que s´havía clavat entre els pinyòns i el radios i no hi havia manera. Entre cuatre o cinc paios fent palanca amb un pi, per a acavar traguenla el amic Rafa, pot ser qu´estaguera casi fora pero… va ser ell, i al Papa el que es del Papa.





Ja dalt de tot una culada de Toni ens presagià el planejar intermitent i accidentat que acavá convertinse en una filada d´exploradosr amb malles i la bici al llom caminant entre esparregueres i carrasques tan tancades que la senda desapareixía per moments per a acavar desapareguent del tot i fermos les cames com autentics penitents. Tot sense perdre l´ humor i amb un hora de retràs per la espera als retardats optarem per triar la senda que menys s´allunya de casa, o siga, la de la esquerra (“L´Avoia-escaps” li diuen, pels estralls que causa als moters d´enduro) en compte d´anar a “La Sima de L´Aigua” com pensavem.
Per esta senda d´alta dificultad técnica que acava fense trialera, després de alguns bacs, molts colps al cuadre i de deixarmos algun pinyó (del plat gran) pel camí, un reventó de David ens permití agafar aire per a baixar cap al camp de golf, i botant la malintencionada tanca d´aquest, deixarmos caure fins a La Barraca on ens esperava l´amic Juan per a esmorçar al Casinet.





Relaxats i amb les cames més coentes qu´un all vam emprendre El Pas del Llop cap a casa rapidet i agafant el camí de La Travesa i la baixada de la Casella fins a Alzira.






Tenía ganes de ferla i estic agraït als amics Soul-bikes per mostrar-nos una de les seues joietes. Encara qu´estic convençut de que per ací només passen, a banda d´ells, els porcs senglars i els conills.









Disfruta de les coses xicotetes. Algún dia mirarás arrere i veurás com eren de grans!
Fins  l´altra, 
Juanjo Saura


Distancia recorrida: 30,95 kilómetros
Altitud min: 17 metros, max: 378 metros
Desnivel acum. subiendo: 528 metros, bajando: 539 metros
Grado de dificultad: Difícil
Tiempo: 5 horas 19 minutos
Fecha: abril 01, 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario