Dissabte 9/10/10. Alfarb amb els Samarucs!!!

Lo únic que vos puc dir... IMPRESSIONANT.

Mireu-ho vosaltres mateix:

http://vimeo.com/15712299

9 d'Octubre, la trencacuernos i el cremaor from Vicent Albert on Vimeo.


Vos pose la crònica que redactà Vicent al seu Foro...

Fogones angorrossessssss!!!!!!!
Açi teniu la crònica del 9 d'octubre;

Máxima asistència de muntanyers, Sisco, Jose Luis, Jaume, Cesar, que si s'hagera quedat a casa hagera guanyat, Voro, Tofor, Rafa, Tomás, dels BTTrack d'Alzira, i Juanjosé, que s'adormit i ha acudit més tard.

Amb tanta asistència ens ha costat decidir cap on tirar, despres d'una assamblea general, decidir els portaveus, fer les corresponents propostes nam la seva aprovació, decidim anar a fel la preciosa i la de les aranyes, Que més avant, sobre la marxa cambiarem i farem la trencacuernos i la del cremaor.

L'esmorzar a la cristalera, un poc fluixet, i es que es nota que no estaba el Leonardo dicaprio. Els carajillos mes mal que bé i doble ronda de xupitos servida por joven madurita.

La tornada per la trialera de la btt al REVÉS, Xe!! Collons!!! ja esta bé, les sendes tenen un sentit, i pa patir ens quedem a casa amb les dones... D'ahí a la soroixa i clot de les tortuges i cap a casa.

Cap incidencia, només una punxada de Tofor al Clot.

El meu primo, m'ha comentat que ens fará una cronica del que fou la seva ( de CEBOLLA), jornada del 9 d'Octubre desde la Plaza del Ayuntamiento de Valencia, que com tots saveu, ens tinge que deixar als caballs per tal de tornar a casa, arreglar-se i amb la seva (de CEBOLLA), familia acudir a tan Solemne Acto Institucinal.


Tot un disfrutar

Salutacions

Tomàs

No hay comentarios:

Publicar un comentario