La senda del Piloto 04/11/2012

Les 8 del diumenge, eixida prevista per a fer la furgo, però els Plataformes desidixen fer la Senda del Piloto. No se, no se, les dos rutes son bones però la del Piloto la volia fer per a vore el meu llímit, i el vaig trobar, sí senyor.
Eixim cap al Realenc i enfilem cap a les "antenes" de la finca. per ara be. D'ahí seguim pujant cap a la Senda del Piloto (es com pujar la Cantera però per pistes desfetes) i començe a vore llumenetes. Fem una xicoteta trialera a peu (no m'arriesgue) i enfilem una senda rapidísima cap a la part de baix de La Cantera.


D'ahí altra volta cap amunt i els pardalets me peguen voltetes pel cap. Menys mal que Àngel me dona una barreta i puc completar la pujà amb dignitat, però feia temps que no m'agarraba una d'eixes.
ja estem dalt i sortegem els pins que han caigut després de les últimes plujes, qué desastre!. Ja en terreny despejat baixem cap a la Finca i la velocitat marcada amb el GPS era de 59km/h, se podeu imaginar com anavem...
Tot açò dense almorsar, pardalets per tots els costats. Fem una parada a l'urbanització Els Amics i un bocata de categoria. D'ahí cap a casa i completem una ruta de categoria i a les 12:45 en casa... bufff 



Salutacions
Tofe

No hay comentarios:

Publicar un comentario